In continuare va sunt prezentate termenii si conditiile de utilizare a serviciilor si produselor oferite de GRUP TCS. Aceste conditii se pot modifica oricand, fara o notificare prealabila. Se recomanda citirea acestor conditii de fiecare data cand accesati site-ul www.gruptcs.ro

 

  1. DESCRIEREA SERVICIILOR

Grup TCS este un trust ce ofera servicii de transport (international, regional, marfuri si alte bunuri, materiale de constructii, agabaritic, samd), precum si productie de agregate de balastiera (materiale de constructii precum nisip, pietris, margaritar, refuz de ciur, piatra ornamentala, piatra de rau concasata, samd).

Site-ul va ofera toate detaliile de contact pentru a lua legatura cu persoana potrivita din cadrul departamentului care va intereseaza, fie telefonic, fie prin email.

Inregistrand o comanda pe site-ul nostru, cumparatorul isi da acordul cu forma de comunicare (telefonic si email), prin care vanzatorul deruleaza operatiunile comerciale.

 

2. GARANTIA DE CONFORMITATE

Oferim garantie de conformitate produselor si serviciilor noastra. Grup TCS detine certificarile ISO9001 si ISO14001.

3. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR

Site-ul www.gruptcs.ro este proprietatea S.C. TRANSCONSTRUCT CO SNAGOV S.R.L. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea scrisa a detinatorului de drept. Utilizatorii acestui site se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte, precum si elemente grafice (poze, logo, desene) pentru folosirea acestora in scopuri comerciale.

4. PREZENTAREA OFERTEI

Toate pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare. Echipa Grup TCS face eforturi pentru a oferi utilizatorilor acestui site continut de calitate, atat text, cat si media. De aceea, daca observati erori sau neconcordante, va rugam sa ne semnalati acest lucru pe una din adresele de email din sectiunea contact.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

6. CONFIDENTIALITATE

Grup TCS se angajeaza sa nu furnizeze datele de contact ale partenerilor si clientilor sai, precum si ai utilizatorilor site-ului www.gruptcs.ro.

Grup TCS nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de email unor terti, nu vinde, ofera sau nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul solicitarilor parvenite pe adresele de email ale companiei.

Grup TCS poate din proprie initiativa sau la cererea dvs. sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, invechite sau atunci cand nu mai doriti sa figurati in baza noastra de date.knock off watches michael kors

7. DISPOZITII FINALE

Prin simplul fapt al accesarii acestui site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa intrerupeti utilizarea acestui site.discount replica watchesswiss eta replica rolex